Young Eagles - Greve


Er du 7 - 24 år ? Og er du interesseret i flyvning og drømmer du måske om at blive pilot ?

Så meld dig ind i Young Eagles Greve og kom kom med på en prøve-flyvning fra Roskilde Lufthavn i Tune, det koster kun 150,- for medlemskab i hele 2018 inkl én prøve-flyvning på ca. ½ times tid ! Vi samler op blandt indmeldelserne og arrangerer året igennem prøveflyvning, når der er nok tilmeldte, du bliver kontaktet på mobil'en når det bliver din tur.

Young Eagles Greve er en forening, der ønsker at udbrede kendskab til flyvning blandt unge menesker. Det være sig både sports/fritids flyvning samt evt plante spiren til, at unge mennesker forfølger en karriere inden for erhvervs mæssig flyvning. Dette gør vi primært ved at tilbyde prøve-flyvninger fra Roskilde lufthavn i Tune, som giver de unge en unik flyve opblevelse samt faktuel info om flyvning i Danmark. Vi hjælper interesserede videre til klubber inden for motorflyvning, ultralet flyvning, svæve flyvning m.m.

Foreningen nyder godt af tilskud fra Greve kommune, hvorfor den primære målgruppe er unge i alderen 7-24 år bosiddende i Greve kommune. Foreningen er dog åben over for alle, der ønsker medlemskab.


Indmelselse : https://billetto.dk/en/e/young-eagles-greve-medlemskab-i-hele-2018-inkl-en-gratis-prove-flyvning-tickets-254737

FaceBook : https://www.facebook.com/groups/YoungEaglesGreve

General info om organisationen : https://en.wikipedia.org/wiki/Young_Eagles

Web-site : http://www.youngeagles.dk

Young Eagles - Greve
cvr 37 63 18 68
c/o Frederiksen
Godsparken 158
2670 Greve
mail youngeaglesgreve@gmail.com